Κάθε μέρα στο Medusa Restaurant μυρίζει θάλασσα.
Εδώ, τα θαλασσινά δεν υπακούν σε κανόνες. Το χταπόδι λιάζεται στον καυτό ήλιο του νησιού της Μήλου, πασπαλίζεται με ελάχιστα μπαχαρικά και ψήνεται στη σχάρα ή ξιδάτο στην κατσαρόλα ευωδιάζοντας το γραφικό κόλπο στα Μανδράκια. Σερβίρεται μαλακό και λαχταριστό στην πιο φημισμένη εκδοχή του. Από τα παραδοσιακά σχιζάκια – φέτες ψωμιού αλειμμένες με ντόπιο μπελτέ ντομάτας- μέχρι τις μελιτζάνες ψητές με ντόπια φέτα Μήλου και το αυθεντικό λαδοτύρι, όλες οι επιλογές ξεχωρίζουν για την άριστη ποιότητα, την εξαιρετική γεύση τους και το ισορροπημένο αποτέλεσμα που υμνεί την απλότητα της μηλέικης κουζίνας με φόντο τον απέραντο γαλάζιο ορίζοντα. Όλα συνθέτουν ένα εστιατόριο που γνωρίζει, όσο λίγα, την τέχνη των θαλασσινών και τα προσφέρει ολόφρεσκα λίγες ώρες μετά την αλίευσή τους αποθεώνοντας την διατροφική τους αξία .